Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@19:02:42 GMT

رادیو فرانسه: آمریکا راهبرد خاصی برای سوریه ندارد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۸۳۳۶۳

رادیو فرانسه: آمریکا راهبرد خاصی برای سوریه ندارد

تهران - ایرنا - رادیو فرانسه در تحلیلی تاکید کرد: درحالی که تنها دو روز از اقدام نظامی آمریکا و متحدانش عیله سوریه می گذرد، بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران سیاسی این پرسش را مطرح می کنند که راهبرد آمریکا در قبال سوریه چیست و بسیاری از آنها معتقدند واشنگتن در سوریه هیچ راهبردی ندارد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از رادیو بین المللی فرانسه، عملیات نظامی آمریکا، انگلیس و فرانسه هیچ تأثیری بر بن‌بست سیاسی موجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که نیکی هیلی در نشست شب گذشته شورای امنیت تاکید کرد که استراتژی آمریکا در سوریه فرقی نکرده، اما همه از خود می‌پرسند 'کدام استراتژی؟'
فیصل ایتانی کارشناس امور سیاسی و تحلیلگر مقیم آمریکا در این باره گفت: 'در حمله نظامی اخیر علیه سوریه، فقط به مراکز نگهداری و تولید سلاح شیمیایی ضربه زده شد، اما حتی به ابزار و وسائل کاربرد این سلاح‌ها هیچ آسیبی نرسید'.
در همین ارتباط، سناتور جان مک کین رئیس کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا روز گذشته از تجاوز نظامی غرب به خاک سوریه ‏استقبال ولی اذعان کرد چنین حملاتی بدون وجود ارائه راهبرد مشخص از سوی ترامپ برای سوریه و منطقه بی نتیجه خواهد بود.‏
در این وضعیت نیروهای دولتی سوریه برای یکپارچه کردن کشور و نابودی همه کانون‌های مخالفت و مقاومت تلاش می‌کنند. بعد از تصرف غوطه شرقی از سوی ارتش سوریه اینک این نیروها متوجه استان جنوبی درعا خواهند شد. غوطه شرقی که نزدیک به پنج سال مقاومت کرد، سرانجام در غروب همان روزی که حمله نظامی غربی‌ها صورت گرفت، بطور کلی پاکسازی شد.
طی سال های اخیر درعا یکی از کانون‌های مقاومت برابر بشار اسد بوده است. بیش از هفتاد درصد این استان در دست نیروهای شورشی و یا باقیمانده‌های داعش است.
در واقع باید گفت که آزادسازی غوطه شرقی به معنای پایان تهدیدها علیه پایتخت است. این پیروزی نقطه عطف و تحول بزرگ راهبردی و نمادین در جنگ سوریه است چرا که غوطه شرقی از اولین پایگاه های شورش علیه دولت بشار اسد در سوریه محسوب می شود. علاوه بر این منطقه غوطه شرقی در دروازه دمشق، پایتخت و مرکز قدرت سوریه قرار دارد و از این رو از اهمیت راهبردی بسیار زیادی برخوردار است.
اینک بعد از تسلط ارتش سوریه به غوطه شرقی، منطقی است که دولت، نیروهای خود را در جنوب مستقر سازد تا تکلیف درعا را هم روشن کند.
اما مسئله مهمی که وجود دارد آن است که درعا در نزدیکی مرزهای اردن و اسرائیل قرار دارد و در نتیجه عملیات نظامی در این منطقه حساسیت خاصی خواهد یافت.
البته باید گفت که به غیر از درعا، استان ادلب واقع در شمال غربی کشور سوریه نیز در نزدیکی مرز ترکیه نیز تقریباً بطور کلی از دست دولت سوریه خارج است.
شبد**اروپام**9041**1379

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي آمريكا سوريه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۳۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین

رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا اعزام نیروهای این کشور به اوکراین را در صورت شکست کی‌یف در جنگ رد نکرد.

به گزارش ایسنا، «حکیم جفریز» رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی.بی.اس گفت: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا اگر سقوط کند، این احتمال وجود دارد که آمریکا مجبور شود وارد درگیری شود و این ورود، نه صرفا با پول بلکه با حضور سربازان ما انجام می‌گیرد.»

این مقام آمریکایی همچنین خاطرنشان کرد که یک جناح طرفدار روسیه در حزب جمهوری خواه در حال افزایش است و او آن را به تاخیر در تصویب بودجه مازاد برای نیازهای نظامی کی‌یف متهم کرد.

به گفته جفریز، این جناح نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و معتقد نیست که روسیه دشمن ایالات متحده است. این جناح توسط «مارجوری تیلور گرین»، عضو مجلس نمایندگان رهبری می‌شود.

واشنگتن بارها گفته که آمریکا مایل به اعزام و استقرار نیروهایش در اوکراین نیست.

در این میان، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه ۲۶ فوریه سال جاری میلادی اعلام کرد بود که مساله احتمال استقرار نیروهای غربی در اوکراین در نشستی در پاریس که با حضور نمایندگانی از ۲۰ کشور غربی برگزار شد، مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته ماکرون، شرکت کنندگان درباره این مساله به اجماع نظر نرسیدند اما چنین سناریویی را نمی‌شود برای آینده کلا منتفی دانست.

پس از این نشست، نمایندگان بیشتر کشورهای شرکت کننده گفتند برنامه‌ای برای اعزام نیرو به کی‌یف ندارند.

همچنین «سرگئی ناریشکین»، مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه ۱۹ مارس گفته بود که فرانسه آماده اعزام یک گروه نظامی به اوکراین است که ۲۰۰۰ نیرو دارد.

براساس گزارش‌ها، فرانسه اولین گروه از نیروهای خود را به طور رسمی به اوکراین اعزام کرد. آنها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در «اسلاویانسک» مستقر شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرانسه هم اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در رفح را محکوم کرد
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • گزارشی از حملات توپخانه‌ای اشغالگران به حومه درعا در سوریه
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • فرانسه پیشتر سربازان خود را به اوکراین فرستاده است
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • حکومت نظامی شهر فرانسوی برای جوانان
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • حمله موشکی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه